I dag er der gået et halvt år siden vi mistede Charlie.

Han er stadig lyslevende i vores erindringer – og selvom hans snor og sele ikke hænger der mere og jeg ikke skal tilberede mad til ham – så er tanken om det ikke langt væk. Jeg tænker hver eneste dag når jeg går med Oscar og Darwin – at Charlie også skulle have været på tur nu. Oscar og Darwin bruger også stadig de tæpper og kurve som Charlie jo også benyttede. Charlies bur står stadig i vores stue – og om det kommer væk – må tiden vise. Vi snakker meget om ham – men nu er det mere de sjove ting vi snakker om – som at Charlie ville have gjort det eller det på sin egen stilfærdige facon. Han ville vide lige præcis hvornår hans far kom fra arbejde – for så ville han rejse sig og stille forbenene op på armlænet i den stol han lå i og kigge forventningsfuldt mod vinduet. Vi snakker også meget om hans sprog – for han “snakkede” enormt meget. Han var det man må betegne som et sludre chatol og han kunne sagtens blive ved i lang tid at gøre opmærksom på at han skulle spise eller gå tur nu. Det er kun den tomme stol – en kurv der ikke længere står der og den lille fine råhvide urne på mit skrivebord – som fortæller mig at han ikke er her længere.

Jeg har mistet hunde før i mit liv – men Charlie tager prisen som den jeg savner allermest.  Som billedet er lige nu – så vil han altid være nærværende og leve videre i mine tanker – hver dag. Uanset hvordan man vender set – så ville en ny hund ALDRIG kunne erstatte ham – for det har da været i tankerne – og havde vi ikke haft Oscar og Darwin – ja så kan det godt være at der var kommet en ny lille hvalp ind i billedet. Jeg ønsker det dog ikke over for Oscar – som jo nu er blevet 11 år – hans sidste år skal ikke plages af en “næsvis” hvalp – som han skulle forholde sig til – med hensyn til Darwin tror jeg ikke han ville finde sig så godt i det – at få “overtaget” den plads han har hos mig – det ville han ikke kunne klare.

Så vi går videre – og får det hele til at fungere. Oscar og Darwin har det rigtig godt med hinanden og der er absolut ingen problemer – så der er ingen grund til at spolere den idyl.

 

Charlie
Charlie
Charlie
Charlie