Du vælger selv hvilken type kød du vil anvende og hvad din beagle kan lide
Farsbrød m/kylling – Meat loaf variant 1
1½ kg. hakket kylling
150 g. ærter/gulerødder – kogt godt i lidt vand og derefter blendet sammen med lidt af vandet
50 gram havre gryn
3 knuste tvebakker (bank dem med en kødhammer)
3 æg – gerne økologiske
Farsen røres sammen og kommes i forme som sprayes med olie – gerne olivenolie
Bages ved 180 grader (varmluft) cirka 35 min. alt efter str. på “brødene”
Når farsbrødet er afkølet skæres det i passende skiver – det som ikke skal anvendes kan man fryse ned med et stykke bagepapir i mellem så det er lige til at skille af i det antal man skal bruge.
Hver af mine beagler får cirka. 100 gram

——————-
Farsbrød m/kylling og svinekød – Meatloaf variant 2
Til denne opskrift er der brugt:
1½ kg hakket kylling
½ kg hakket svinekød 4-7 %
4 æg
ca. 2 håndfulde glutenfri havregryn
½ pose kogt ris (koge pose ris)
ca 250 gram broccoli blanding fra frost.
Grønsagerne koges godt møre og blendes med det vand de har kogt i.
Derefter røres det hele sammen til en sammen hængende fars og kommes i forme som er smurt med olivenolie.
Farsbrødene bages i ovn ved 180 grader (varmluft) ca. 30-35 min.
Herefter skæres det i passende stykker når de er afkølet.
Beaglerne får ca. 100 gram pr. måltid.

Siden opdateres løbene…..