Her er Oscar.

 

Oscar 9 år

 

Oscar er opkaldt efter Filmprisen Oscar

Stambogsnavn: Famous Joker Magic Friend

Født: 24. august 2007

Farve: Tri

Race: Beagle

 

Oscar flyttede ind i familien i oktober 2007 hvor han var 8 uger. En spændende tid fulgte, hvor vi stille og roligt lod ham og Charlie selv finde melodien, og hvor Oscar bare fik lov at være hvalp. Al indlæring er meget nemmere med hund nr. 2. I løbet af ingen tid lærte Oscar alle de små tricks som at komme, sidde, dække, give five osv. Oscar ejer det samme engleblide sind som Charlie. Det er endda lige før han er mere blød i det, for der er ikke den ting vi ikke må gøre ved ham. En harmonisk voksen og smuk hund er det vi har fået ud af ham. 

Det har være rigtig nemt at træne Oscar.  Han har været rigtig nem at lære at komme, gå i snor, sitte osv. Oscar er også en meget blød beagle – han kan i nogle situationer virke usikker – men også optræde voksent hvis det skulle komme til det. Han er god til at fortælle andre hunde at de overskrider hans grænse – omvendt er han også med på en leg hvis en venlig hund byder sig til. Oscar er en såkaldt ude hund – han elsker at opholde sig i vores have, hvor han bare går rundt og kigger på tingene eller ligger og nyder vejret hvis det er godt.

Oscar er også stædig på sin egen facon. Han ved ikke noget bedre end at “grave” sig ned under tæpper når han skal sove. Han har sine små uvaner som han plejer i stor stil – som at stjæle fra vasketøjskurven, stjæle køkkenrullen og lign. Han ødelægger ikke noget (udover køkkenrullen som bides til atomer)

Hvad træning angår er han lynhurtig til at lære.  Når jeg går tur med Oscar bevæger han sig ikke ret langt frem og ofte er han lige på siden af mig. Han fokuserer meget på mine signaler og er bare en rigtig nem beagle. Med pelspleje, kløer, ører, øjne mv. er der absolut ingen problemer med Oscar – da han helt fra hvalp har lært at vi kan gøre alt med ham.

24/3-2017: Oscar får konstateret For lavt stofskifte og er nu medicinsk i behandling for det. Dette skal han højest sandsynligt være resten af livet. Problemer med Skjoldbrusk kirtlen er noget mange hunde får når de kommer lidt til års.

Oscar rullemarie

 

Oscar

Siden opdateret: 6/4-2017