DARWIN

Her er Darwin.

 

Darwin 7 år

Darwin er opkaldt efter Charles Darwin og HMS Beagle.

Stambogsnavn: Famous Joker Charity Spring Runner

Født: 2. april 2010

Farve: Tri

Race: Beagle

 

Historien om Darwin er kort og godt, at vi bare måtte eje endnu en beagle. Vi har været med hele vejen lige fra udvæglesen af forældre hundene. Gennem hvalpe mors graviditet og frem til hvor Darwin og hans søskende blev født ved kejsersnit, Langfredag d. 2. april 2010. Derefter har vi besøgt hvalpene og deres mor – 1. gang da hvalpene var 1 uge gammel, så 5 uger gamle, hvor vi vælger Darwin ud, så 7 uger gamle og endelig 8 uger gamle hvor vi henter Darwin hjem,

 

Darwin er nu blevet 9 år (2019). Vi må konstatere at han er en beagle. Han er meget eventyr lysten – elsker at komme over på fodboldbanen og rende rundt i lang snor. Han er også på tur til vores “grønne område”  – et sted vi kommer meget. Her kan beaglerne boltre sig med lang snor på. Her er der spor af rådyr, harer og andre vilde dyr. Så det er populært at komme derop.

Den voksne beagle viser sig mere og mere i ham. Han er blevet mere rolig og knap så frembrusende som tidligere, er bedre til at bevare overblikket.  – han er nysgerrig og ivrig efter at lære. Han vil gerne samarbejde, sådan som en rigtig beagle godt kan lide det. Han elsker sin familie og han elsker vores to ældste beagler Charlie og Oscar. Oscar er direkte i familie med Darwin, da Oscars kuldbror er far til Darwin. Længere ude i slægten er Charlies far hægtet på – han er tip oldefar til Darwin.

Darwin nyder livet – familien – han nyder at være i haven og lege med de to andre beagler. Han er modig – men også agtpågivende overfor nye ting. Han elsker alt hvad der har to og fire ben – men vi har været påpasselige med at han kun har hilst på hunde vi på forhånd ved er venlige.

Darwin har desværre været ramt af massive maveproblemer, som har kostet ham en del at sloges med. Darwin blev i sommeren 2015 opereret og fik fjernet sine analkirtler grundet tilbagevendende anal sæk bylder. Efter det har hans mave været helt stabil og han spiser stort set alt uden problemer. Anal kirtel operationen satte dermed en stopper for alle hans mave problemer.

 

Darwin Sommer 2018

Siden opdateret: 27/6-2019

 

 

Loading

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.