Darwin dagen derpå.

Natten er forløbet uden de store problemer – dog har Darwin kløet sig og vi havde en episode ved 4 tiden i morges hvor vi lige måtte “efter” ham – men der blev ro på igen.

 

I dag har Darwin været og er træt – han har sovet primært på hunde madras sammen med et tæppe. Han er desuden mere rolig i dag – dog har det ene sår på højre lår fået lidt “behandling” af Darwin – det er renset med klorhexidin – samt at vi bruger cothivet flittigt – til begge beaglers ærgrelse for det har en grum duft a la apotek i gamle dage.

Jeg har sendt billeder til dyrlægen – da de gerne ville se billeder af såret på låret – og dyrlægen skriver at der ikke er nogen alarm lige nu med mindre tråden går op. Vi har med andre ord skarpe øjne på Darwin – men er jo som alle andre dødlige nødsaget til at sove om natten.

 

Det største problem er dog en sele (på grund af det største snit han har oppe ved venstre forben) – for Darwin har vist sig ikke at ville gå med halsbånd – det er han jo slet ikke vænnet til – så jeg har kastet mine øjne efter en puppia sele – som jeg håber at kunne få fat i til ham.

 

Darwin har som skrevet sovet og hvilet sig en del og er ikke interesseret i at lade Oscar låne hans madras

I’m sleeping
don’t come at me bro

 

Darwins lår

Loading