Sådan laver jeg kalvekøds gryden til beaglerne.
Følgende er brugt:
6×400 g. hakket kalvekød – jeg køber kødet i Føtex til en fornuftig pris
1 kogepose ris (hvide ris)
2-2½ håndfuld grov valset havregryn
Risen sættes over og koge og i mens det gør det steger og fin deler man kalvekødet – så det bliver løs (ligesom til millionbøf) . Når kødet er næsten færdig kommes havregrynene i og varmen sænkes og det små simrer ca 5-8 min.
Tages af varmen og tilføjes de kogte ris.
Bland det hele godt rundt og kom kødet over i egnet bokse.
Kødet kan holde sig op til 6 dage i køleskabet og det der ikke skal bruges kan man fryse ned.
Oscar og Darwin får 115-120 g. pr beagle 2-3 gange om dagen. Når beaglerne skal spise varmes kødet i mikro ovnen – begge portioner får ca 1 min ved 500 watt.

