Vi har fået svar på Darwins blodprøver som han fik taget i fredags hos dyrlægen.

Udover det havde han en mystisk bule ved højre knæ som dyrlægen også tog en prøve af.

Darwins T4 tal (skjoldbrusk kirtlen) er steget fra 1,9 – til 2,5 – hvilket betyder at den medicin dosis han får virker og ikke skal ændres som det er nu.

Blodprøven på nyre, lever, sukker, vitamin og mineral balance mv. er helt som den skal være.

Så hans krop er i balance og han har det godt.

Bulen på låret – som jeg skrev om så blødte det voldsomt da dyrlægen stak en kanyle i den. Det blødte ud på undersøgelses bordet – dyrlægens og mine hænder – samt på gulvet da Darwin kom ned fra bordet.

Dyrlægen fandt ikke noget forkert i prøven – og nu går teorien på at det er en slags blod ansamling (blodbyld) og at han må havde slået sig på en eller anden måde. Vi aner ikke hvad det kan være og hvordan han i så fald er kommet til skade. Men jeg er helt enorm lettet over at der ikke er mere i det

Darwin