Tiden er nu inde til at dele en god nyhed – i hver fald for mine beagler.

Jeg har gennem årerne brugt forskellige tilskud for at beskytte beaglernes led og for at forhindre/forsinke evt. gigt problemer.

Der er brugt tonsvis af penge på disse tilskud – som blandt andet tæller gluccosamin – grønlæbet musling mv. Gluccosamin måtte jeg opgive da Oscars mave ikke kunne med det – han tåler ikke noget baseret på fisk og skaldyr både som olier, tilskud eller i det mad han spiser.

Den seneste tid har jeg brugt Canosan pellets – som udover div. tilsætninger indeholder grønlæbet musling – ikke har haft den store effekt. Den var god til Charlie – men Oscar virkede det ikke så godt på – og Oscar har gigt i både forben og bagben – samt sin hale.

Jeg er selv ramt af slidgigt i store dele af kroppen – jeg kan heller ikke tåle gluccosamin da det er lavet på skaldyr – jeg har prøvet flere alternativer – men så besluttede jeg at prøve Gurkemeje!!

Efter 1 måned på det kunne jeg gå normalt op af vores trappe – mine hænder fingerled/håndled – albuer – skuldre, kraveben – fødder, knæ, hofter og ryg er ramt af det – og jeg oplevede nu en hel anden fornemmelse i kroppen – jeg kunne klare langt mere i løbet af dagen – jeg skulle ikke længere bruge begge hænder til at sætte tallerkener mv. på plads i køkkenskabene – jeg kunne klare længere gåture da jeg ikke længere fik symptomer i mine hofter og knæ.

Udover gigt har jeg insulin krævende diabetes og her har det forbedret mit blodsukker.

Derfor var det oplagt at prøve det af på beaglerne.

Der er gået over 1 måned siden Oscar og Darwin begyndte på gurkemeje – gurkemejen skal indeholde curcuma – som er en del af roden – for at virke.

Oscar går meget pænere nu – han slæber sig ikke længere afsted og går tungt på forbenene – men har fået en let og mere ubesværet gang. Han er sågar begyndt at lege mere i haven med Darwin, hvor de lige tager en tur med “jagt leg” – hvilket han ikke har gjort længe

Oscar får 2 kapsler om dagen svarende til 990 mg i alt – Darwin får 1 kapsel svarende til 495 mg. De får det om morgenen sammen med deres dosis af Forthyron

Også Darwin virker til at være blevet mere adræt – han kan f.eks. nu springe fra gulvet op over armlænet på vores lænestole og de er ret høje i det. Han har udover det fået mere “spring i benene” både på gårture som ude i haven.

Udover at være et fødevare middel som vi bruger i husholdningen – så virker gurkemeje på – Gigt – beskytter mod kræft, diabetes, lever problemer samt ikke mindst har en god virkning på mave/tarm systemet.

 

Disse kapsler får beaglerne

Jeg vil understrege at hunde ikke behøver få specielle midler rettet mod hunde – men godt kan bruge det vi med to ben også tager – det til mennesker er ofte mere rent – jeg tager selv de viste kapsler på billedet for mine gigt problemer.

Det kan der læses mere om her:  https://www.honestpaws.com/blogs/pet-care/turmeric-for-dogs