I dag er der gået 2 år siden vi mistede Charlie!!

Det er ikke til at fatte at tiden bare er gået og vi er gået med – for han er stadig meget nærværende. Vi snakker om ham og vi husker ham og holder ham i “live” på den måde. Det er ikke noget jeg overhovedet kan eller vil ændre – han er en del af vores beaglepack og sådan vil det altid være uanset om vi får beagle igen eller ej.

Det er dog blevet nemmere at bære – det er de gode ting vi husker og alle de dejlige minder vi har om ham – dem kan ingen tage fra os. Selv nu hvor jeg skriver disse linjer presser tårerne sig på – det vil passere igen –  Jeg glæder mig over at jeg stadig har Oscar og Darwin – for de var jo begge sammen med Charlie og jeg ved de også kan huske ham – det har jeg fået flere beviser på her i tiden efter.

 

Situationen er stadig den at Charlies urne står på mit skrivebord – Nedenfor stående billede beviser det for det er taget i dag.

 

2 år efter Charlie

 

Charlie dec. 2009

Charlie
Charlie
Beaglepack (2012)