2/7-19 fik Darwin konstateret et T4 tal på 1,1 – det var ikke faretruende lavt – men han havde en masse symptomer og var blevet miserabel i pelsen.

Der gik yderligere 1 måned – før jeg bad dyrlægen om tilladelse til at medicinere Darwin. Det var den 5/8-19 at han startede op på Forthyron.

I starten fik han “kun” 1/4 pille 2 x daglig – svarende til 200 mg.-  dyrlægen ville jeg skulle springe hver 4. gang over – men det valgte jeg ikke at gøre. Denne dosis  kørte jeg med i ca. 1½ måneds tid – hvor der ikke rigtig skete noget.

Den 27/9-19 satte jeg på egen hånd Dosis op med 1/4 pille – så Darwin derefter fik 1/4 om morgenen og ½ om aftenen, ialt 300 mg. Denne dosis har han nu fået 1 måneds tid – og nu sker der noget!!

Pelsen på halespidsen er blevet markant kraftigere – i det hele taget er pelsen blevet bedre. Han er mere i vigør og sover ikke så tungt som han gjorde for 1½ måned siden.

Jeg har ikke informeret dyrlægen om den ændrede dosis – men vil få taget en ny blodprøve på Darwin i løbet af november.

Nogle gange er man nød til at være sin egen “dyrlæge” – da du kender din hund bedst.

 

Her billeder fra d. 6/7-19 og i dag d. 29/10-19 – der er gået ca 3 måneder på Forthyron – da han først begyndte på det i august.

 

en tydelig halespids
halespidsen 29/10-19

 

Loading