I dag bliver Oscar 12 år.

 

Oscar har det godt, selvom han nu så småt har nået en høj alder. Her er det specielt hans syn som vi godt kan mærke begynder at ændre sig. Han er blevet lidt mere hvid i det venstre øje, men ser udmærket på længere afstand. Og så er der jo hans stofskifte, som jeg hele tiden skal være obs. på med hensyn til mad, da han absolut ikke må få noget med tilsat jod. Det er noget af en balancegang at få til at gå op. Samtidig med at jeg har smidt alt det såkaldte super gode kommercielle foder ud og hvor der ofte er alt muligt unødigt i – så har jeg oplevet at i sær Oscars anal kirtler har fået det betydeligt bedre. Igen et bevis på at den type mad ødelægger vores hunde.

Om ca. en uge skal Oscar til dyrlægen og have fjernet en “vorte” ligende dims på brystkassen, samtidig med det skal han have renset sine tænder. Det betyder jo at han skal i narkose, hvilket jeg bestemt ikke er særlig glad for.  Og denne gang bliver også den sidste jeg udsætter ham for med hans tænder. Det bliver et par hårde dage for Oscar bagefter – men her er det weekend og vi kan alle være om ham. Problemet med Oscars tænder er også at han aldrig har været glad for tandbørsten – så jeg vil derfor prøve noget andet – det kommer jeg nærmere ind på senere.

 

I dag fejrer vi Oscar og håber at have ham endnu nogle år – det vil vi da arbejde på – men ingen kan jo spå om fremtiden – jeg er glad for at jeg har fundet den rette melodi med hensyn til madvalg og kan se at han bare trives så godt på det.

Nedenstående billeder er taget i går aftes, hvor solen endnu var fremme.

 

Oscar er blevet 12 år
Oscar