14/8-2019

Jeg har fornyet min Kylling stew – da jeg har udeladt at blande kogte ris i.

 

Opskrift

 

4 pk. hakket kylling (eller kalkun)

1 økologisk squash – skrællet og udkernet og skåret i mindre stykker

ca. 150 g. økologisk revne gulerødder

6-7 kugler frosset hakket spinat.

 

Kødet findeles – ligesom når man laver millionbøf

grønsagerne tilsættes og det hele står og simrer 15-20 min.

Der dannes en del væske – så derfor til satte jeg to håndfulde  økologiske havregryn (fine) og lod det koge med.

Satte det på lav varme og rørte lidt rundt i det et par gange – så  det simrede yderlige 20 min. tid.

 

Jeg bruger jo Hermanns brune ris flager til mine beagler – så ideen her er at stadig tilsætte disse ris sammen med kyllinge stew gryden.

Jeg har oplevet at mine beagler ikke helt bliver mætte når der er tilsat ris  – så derfor har jeg kommet havregryn i for ekstra fibre og mæthed.

 

Og så smager det KANON godt MUMS

 

Kylling stew (ny opskrift)