Dette indlæg har jeg lige lagt i min kalender her på beaglepack – men også valgt at dele det på bloggen.

 

Det står mere end klart at tør foder er en kilde til en masse problemer for vores hunde.
Hvis man forestillede sig at skulle spise tørre beskøjter dag ud og ind – så ville man nok ikke være i tvivl om at det er noget lort at indtage – sådan bør man også tænke på de forskellige tørfodre som sælges hver eneste dag – både i forretninger som på nettet. Foder industrien har virkelig kronede dage og tjener styrtende med penge på alt hvad der handler om vores kæledyr.
Jeg har skrevet det før og gør det nu igen – for jeg har også hunde der lider under at jeg skal have det let for at kunne fodre dem af.
Jeg er dog blevet langt klogere – men det er desværre først her i de senere år den er gået op for mig – for jeg er SLET IKKE i tvivl om at mine beaglers mave/tarm system har taget skade af, at de har fået tørfoder gennem flere år og på trods af det er de forblevet at være de dejligste beagler – venlige og imødekommende.
Jeg tror jeg har prøvet alt tilgængeligt tør foder på markedet gennem de nu 12-13 år jeg har været beagleejer – her er Charlie regnet med ind. Oscar og Darwin får stadig lidt tørfoder – men det er klart at deres maver konflikter med det og det ses i deres efterladenskaber – både den ene og den anden vej. Og her er jeg så nået til skillevejen – for fremover er der ikke længere tørfoder i deres kost – og det jeg har tilbage vil blive kasseret for jeg vil naturligvis ikke give det til andre da jeg ikke vil være en grund til at skade andre hunde via det tørfoder jeg har købt og betalt.

Jeg fik en øjenåbner for et par dage siden og nu igen her til morgen – hvor Oscar for to dage siden sendte sin spiste 25 g. tørfoder tilbage ude på græsplænen som han havde spist ½ time forinden. Hans spiste kylling/ris kom ikke retur – tankevækkende ikke? Og nu til morgen hvor Darwin havde ekstrem diare samt slimet opkast og i det lå der ca 7-8 halvt opløste tørfoder piller som han havde indtaget ca 8-9 timer tidligere – tankevækkende ikke?

Derfor vælger jeg nu den rigtige vej – der er ikke mere tørfoder i mine hundes liv – kun rigtig mad – selvfølgelig lavet på beaglernes præmisser!

 

Loading