Vil da lige dele den her, som Hr. Mand sendte til mig i morges. Det har været et kendt problem længe “over there” – men er nu også rykket herover – så I derude tænk rigtig meget over hvad I giver jeres hunde og katte at spise !!

Jeg har selv haft godbidder fra et kendt produkt i huset til mine beagler og som de har elsket at spise – som har vist sig at indeholde nogle ting som stammer fra Kina – dem får de naturligvis ikke mere – men man skal virkelig se sig for. Lad i sær være med at købe fra supermarkeder og større dyrhandler som eks.vis maxizoo – sørg for at læse deklarationen grundigt før køb – hver gang – dog skal nævnes at dem jeg havde til beaglerne var købt hos min dyrlæge – så ja man er ikke sikker noget sted.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-06-professor-advarer-mod-godbidder-kan-goere-hunde-kronisk-syge?fbclid=IwAR11L3Y20sQ26RojHmEZvyK0K76_L107GH_l6IPg1CW3C69DJqpDVlyKJh4