Pulled Turkey

I går røg der et kalkunbryst i “Fru Potte” (slowcooker) – Brystet fik 6 timer på low. Jeg tilsatte lidt vand i bunden og lidt småtskåret urter (porre/gulerod) for ekstra smag.

Da kl. var ca. 20 kom kødet op af “potten” med suppe og det hele og sat på køl i køleskabet.

I dag har jeg revet brystet fra hinanden med to gafler – deraf betegnelsen pulled turkey og dette har Oscar og Darwin – fået af i eftermiddags. De holdt begge skarpt øje med optrevlingen af brystet fra en passende liggeplads på køkkengulvet – for de vidste da helt sikkert at det var noget de skulle have noget af 

Der blev i den grad guflet til den store guldmedalje – så det har været al besværet værd. Oscar var så oplivet bagefter at han ikke vidste alle de “ulykker” han skulle lave – så div. tæpper blev slæbt rundt med på gulvet og et enkelt endda ud i haven – hvor han højlydt “fortalte” Darwin at han bare skulle blande sig udenom 

Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg laver det – for det var virkelig så guderne sang og man selv stod og blev helt misundelig  he he