Jeg – hele familien er nogle lettede beagle ejere. I dag fik vi svaret på Oscars knude – som han fik fjernet i mandags. Knuden har vist sig at være GODARTET 😁😁😁👏 – og der skal således ikke ske mere med det.

Oscars stofskifte prøve var til gengæld ikke helt så god som den har været tidligere. I marts lå tallet på 2,8 – i dag var den dalet til 1,7  – det er stadig normalt – men da Oscars adfærd på det seneste har vist at noget ikke var helt som det skulle være – han har været mere træt/ugidelig – samt haft tilbage fald med maven – udover det viser hans pels tegn på alt ikke er helt som det skal være. Efter aftale med dyrlægen sættes dosis op på Forthyron – så han får 1 hel pille om morgenen og ½ om aftenen. Hidtil har han fået 1 hel pille fordelt på morgen og aften. Udover det må jeg nok vælge nu at vinke helt farvel til tørfoderet – det er nemlig efterhånden helt umuligt at finde noget med minimal jod indhold – da dette stof tilsættes i rå mængder – og hunde med Skjoldbrusk sygdom som Oscars – MÅ ikke få ekstra jod tilsat!!
I forvejen får Oscar mest kød og flagemixer – samt ren andebryst som godbidder – så han max har fået små 100 gram Tørfoder udover det – men det må jeg tage væk eller erstatte af noget jeg laver selv – det er endnu ikke besluttet helt hvad jeg gør.

Såret ser sådan her ud – nu har han fået forbindingen af i dag 😀