Oscar på vej til dyrlægen. Kl. er 7:30 og han skal lige luftes inden.

 

Oscar blev til morgen, 8:30,  indlagt hos dyrlægen – for at få fjernet knuden i venstre forben. Ud over det skulle han have renset sine tænder.

Jeg bad desuden om at få taget en ny stofskifte blodprøve – så han ikke om 1-2 måneder skulle derover for det.

 

Operationen er forløbet uden problemer – dyrlægen har fjernet knuden og noget væv omkring denne – og den er nu sendt af sted til nærmere undersøgelse. Vi vil gerne vide – så vidt muligt –  hvad det er for noget. Stofskifte blodprøven er ligeledes sendt afsted – og vi forventer svar i løbet af et par dage eller tre.

Oscar er nu hjemme igen  – her ca. 12:30 – og han har det efter omstændighederne godt. Dagen i dag vil være præget af træthed og at han skal komme sig over narkosen.

Han har i forbindelse med knuden fået en forbinding om benet – heldigvis sad den lidt højt – så hans pote er ikke berørt af denne – men han kan naturligvis ikke forstå hvorfor han har den på – så han stritter noget ud i luften med benet. Vi håber forbindingen bliver på de næste 2-3 dage så såret kan få ro. Jeg har heldigvis Cothivet i huset som jeg vil gribe til hvis han skulle bide i den. Såret er syet med tråde der skal opløse sig selv og så skulle vi bare holde øje på det. Det betyder at gåture til området er bandlyst indtil såret er helet op. De næste par dage bliver det nok ikke meget gå tur til Oscar – nok ikke så længe forbindingen skal sidde på.

Med hensyn til hans tænder – så er de renset med ultralyd og poleret med flourholdigt  pimpsten. Oscar har i øvrigt nogle rigtig flotte tænder og fik meget ros for dem – når man tænker på han er 11 år.

 

Hjemme igen efter operationen

 

Vi har allerede måttet gribe ind med hensyn til forbindingen – da den var gledet ned over såret. Vi har derfor måttet lægge den om – får se om det holder?? Selve såret ser fint ud et skråt snit på ca. 4 cm.

 

Regningen lød på 3.700 kr

 

 

Opdatering følger —