I dag er der gået 12 dage siden Oscar fik fjernet knuden i det ene forben.

Han har bare været så super dygtig og fortjener en Oscar pris for det her!! Ikke på noget som helst tidspunkt har han forsøgt at bide eller slikke i såret bagpå forbenet. – Han fik forbindingen af på 4. dagen og heller ikke den kom han i nærheden af. Jeg er super stolt af ham – at han har kunnet lade det hele være i fred.

I torsdags ringede vi til dyrlægen – for i skyndingen havde jeg ikke fået at vide hvor længe trådene var om at forsvinde – og her fik jeg at vide at der kan gå op til en måned før huden af støder trådene – vi er nu på 12. dagen – så der kan gå lidt tid endnu.

I dag tog jeg nyt billede af Oscars sår som nu næsten er helet op og her kan man se – at fra den 17/9 hvor jeg sidst tog billed og til i dag d. 22/9 er trådene ved at løsne sig mere og mere. Jeg fik at vide at hvis de ikke var forsvundet efter en måned så kunne dyrlægen lige fjerne dem – noget tyder på at det nok ikke bliver nødvendig.