Vi har haft et uroligt døgn – med Oscar. I går blev han som skrevet tidligere opereret og fik fjernet en knude bagpå venstre forben. Han fik også renset sine tænder.

Han er kommet i gang med at spise og drikke – og fået tisset flere gange. Nr 2 er endnu ikke indtrådt – men håber senere i dag at kunne få gang i hans mave.

Der har været en del problemer med forbindingen – fordi den var lagt forkert på fra dyrlægen – 3 gange gled den ned over såret, som jo skulle have ro. Heldigvis havde jeg noget slip let kompres liggende som vi fik sat på og holdt fast med englehud. Derefter fik han det selvklæbende forbinding udenpå som vi hæftede ekstra fast med bandgage tape. Ved at ligge forbindingen over knæleddet har gjort at den nu sidder stabilt og Oscar har været rigtig god til at lade den være.

Han fik smerter ved midnats tide og her gav jeg ham smertestillende. Han har været urolig indtil midt i nat – hvor han endelig fandt ro og fik sovet. Vi er selv sagt trætte allesammen og specielt Oscar.

Jeg har snakket med dyrlægen til formiddag, som ringede for at få en opdate på ham og fik at vide at jeg bare ringede hvis der var noget.

Oscar sover nu en mere naturlig søvn og jeg tænker det værste nu er passeret. Vi vil så vidt muligt lade forbindingen sidde til på torsdag – alternativ ligge den om hvis der skulle blive behov for det.

Vi håber alle på en god prognose – når svaret foreligger på vævs prøven.