Vi skiftede Oscars forbinding i går aftes til en lettere en af slagsen – så han kunne få mere bevægelse i benet. Han har dagen igennem (11/9) været sensibel – vi kunne ikke få ham ud og gå – intet af de “overtalelser” vi brugte hjalp noget. Jeg ville jo gerne have ham ud så maven kunne komme i gang – men så trak vi Darwin frem som “våben” og ca. 17:30 lykkedes det at få Oscar på gå tur med Darwin – far og yngste sønnen.

Og her er det fine snit han har fået

 

Efterfølgende var det tid til at sove – og denne gang på vanlig måde – så man må sige han er ude på den anden side igen

 

 

I dag (12/9) – er Oscar meget mere sit vanlige jeg og jeg har kunnet gå en lille tur med ham til formiddag – efter hjemkomsten fik beaglerne mad og sørme om ikke Oscar kunne hoppe op i vindueskarmen og derfra op ovenpå sit bur – hvor han nu vil sove sin middags søvn.