Denne sommer kommer ikke til at gå over i historien som en god en. Denne her ulidelige varme og ikke mindst tørke – kan ligge på et meget lille sted og det har været skrækkeligt at komme igennem for både dem med 4 ben som dem med 2. I sær Oscar har været rigtig hårdt ramt og han har måttet have ekstra væske tilført – da han ikke er den store drikker. Det er sket i form af cultura naturel blandet op med vand og vi har ikke været tilbageholdende med med den våde del af foderet. Tør foder har været yderst begrænset – i stedet er der givet ekstra kylling m/ris/og eller/ Pasta – Beaglerne elsker pasta .

Beaglerne har heller ikke som vanligt været på gå tur om eftermiddagen – men jeg har gået med dem tidligere om morgenen 7-7:30. Udover det har der været masser af steder de kunne opsøge når de havde brug for kølighed – ligesom de selv har bestemt om de ville være ude i skyggen/solen. De dage det har været køligt i luften har de lige været på en hurtig tur om eftermiddagen – det kan dog tælles på få dage – for der har ikke været så mange af dem.

Oscar og Darwin – Hedebølge 2018