Jeg kører mere og mere over i rigtig mad til mine beagler. Tørkost er noget der kan ligge på et meget lille sted efterhånden og især når jeg ser hvordan de trives på det.

Sagt rent ud – forstår jeg slet ikke nu, hvorfor jeg lod mig lokke med på tør foder ekspressen – men det skyldtes vel til dels opdrætter som dengang sagde at det var sådan man fodrede hunde nu om stunder. Jeg havde jo før jeg fik Charlie – selv lavet mad til vores dalmatiner – dels grundet hans massive allergi og dels fordi jeg ikke anede ret meget om tør foder dengang og jeg derfor fandt det mest rigtig at give ham – rigtig mad.

Jeg har en del homemade foods bøger – som alle er på engelsk – da der ikke findes sådan noget her til lands – ikke hvad jeg er rendt ind i.

Jeg har i de seneste år erkendt at mine beagler trives bedst på det mad jeg selv laver – og det er nu noget jeg vil udvide til at omfatte flere ting. Der er flere ting i det – Oscars skjoldbrusk kirtel sygdom – hans ører og mave når han får tør kost og sidst men ikke mindst at han trives bedst på rigtig mad. Det samme gælder Darwin – endelig spiser han mere optimalt og maven følger pænt med. De er mere rolige og mere mætte gennem længere tid. Og den mest afgørende ting – at de begge holder en stabil vægt.

 

Denne bog her vil jeg anbefale – den kan alle være med på, da den er nem at følge og man absolut ikke behøver at være ekspert.