Den her vedvarende varme er ind i mellem hård ved beaglerne. Specielt Oscar har det med varmen på grund af den kraftige pels han har – men jeg kan også mærke på Darwin at det ind i mellem er slemt.

Den seneste weekend har det kun stået på gå ture i minimale mængder og ikke om eftermiddagen – da det simpel hen har været for varmt og det vil jeg ikke udsætte mine beagler for. Det tørre foder er blevet nedskåret og mere vådt kommet ind i billedet for at give dem væske.

Havedøren har stået åben så der har været frit valg mellem huset eller haven – snart har de “stegt” i solen for så at haste afsted til et skyggefuldt sted. Oscar har elsket at ligge i gangen op til 1. salen da der har været åbne vinduer deroppe og så den dejlige kølige luft der mødes fra stue etagen og 1. salen – har han placeret sig lige midt i. Han elsker også at ligge i den lille gang ud til haven – i den åbne havedør lige op at de to trin vi har derned til. Darwin  har typisk valgt at smide sig midt på gulvet i stuen så lang han var og haft den kølige brise fra havedør og vinduerne ovenpå.

Lige nu er varmen toppet – og der blæser en dejlig liflig vind derude – så lige nu er eftermiddags turen genoptaget – dog i en lidt kortere form.