Jeg har set det gennem længere tid – det seneste år i hver fald – og i sær nu her hvor vi ikke længere har Charlie i blandt os mere.

Men Darwin er en udpræget mini me af Charlie og det bliver tydeligere og tydeligere. Det er både hans udseende – men også nogle af vanerne som går igen. Det kommer der mere om i et senere indlæg.

 

Darwin er 8 år nu – så jeg har i sær hæftet mig ved sammenligningen da Charlie havde samme alder

Forskellen på de to er at Charlie havde en kraftigere bringe og en længere snude – hvor Darwin er noget mindre i bringe omfang og kortere snude. Der er ca 2 kg til forskel vægtmæssigt på de to. Udover det så danner Charlies far springbrættet mellem de to – da han er tip, tip, tip olde far til Darwin. Oscar er som skrevet tidligere tættere på Darwin da han er farbror til ham – men Oscars kuldbror havde (han lever ikke mere) også lighed til Charlie og Darwin.