Til morgen lå der en stor sort kat ude ved vores fuglehus. Vi fodrer stadig fuglene så de holder sig til. I troldhasslen hænger en kokos fiber skal med fedtkugle indeni og det var den der var udflugtsmålet for katten – fandt jeg ud af senere. Først troede jeg den havde fat i en fugl – jeg ved det er kattes natur – men jeg hader bare den slags. Heldigvis var det så ikke det.

Jeg åbnede døren meget hurtigt så katten fik chance for at komme væk, før Oscar og Darwin kom ud – for ve den kat der kommer ind på deres enemærker 

Jagten gik da også ind – Oscar hylede og markerede i et væk at her havde katten været – og ledte Darwin ind på sporet. Darwin galopperede rundt efter Oscars anvisninger og igen så man det her specielle beagle samarbejde. Jagten stod på i ca 10 min. så skulle de have morgenmad.

noget af kattens ødelæggelser
mere ødelæggelse.

 

Efter morgenmaden lagede Oscar sig i vindues karmen – her lå han lidt tid – men så satte han i med en lille “sang” – som sikkert handlede om at han ikke kunne fange katten 

Teksten kunne lyde nogenlunde sådan her: “Jeg kunne ikke fange den kat – Jeg kunne ikke fange den kat – æv æv æv  Hyl og skrål”