I dag er det præcis 1 måned siden vi mistede vores Charlie mus.

Den måned har været hård at komme igennem – for vi savner ham uendeligt meget.

Der er blevet tomt på en anden måde – og livet går selvfølgelig sin gang som altid. Jeg passer Oscar og Darwin og ser til at deres behold bliver opfyldt på alle måder – altså nøjagtig som før. Men så er der alligevel den forskel at der nu “kun” er to der skal på gå tur – to der skal have mad – to der skal soigneres – to der skal have rene tæpper i kurve og bure – ja listen er lang.

Charlie er konstant i mine tanker – lige fra jeg vågner om morgenen og til jeg falder i søvn om aftenen. Vi har mistet et familiemedlem og jeg ved af erfaring at det bliver lettere som tiden går – selvom det er svært at tænke sådan, lige nu. Charlie var min sjæleven – han vidste lige præcis hvornår han skulle sætte sig hos mig – når tingene ikke gik som de skulle for mig. Jeg har sågar oplevet at han har vækket mig om natten når mit blodsukker gik lav – så for mig var han unik på en hel særlig måde.

Vi har intet ændret – Charlies bur står stadig, som det har stået de sidste over 10 år. Planen er at det skal tages væk – men jeg er ikke klar endnu. Jeg har dog fået lagt hans sele, halsbånd og snor til side – men ikke længere væk end det kan hentes frem. Hans røde hurtta frakke ligger også stadig fremme i det værelse vi bruger til den slags.

Det eneste helt tydelige tegn er urnen der står på mit skrivebord og som vidner om – at han ikke er her mere.  Jeg har fået en vis ro over Charlies urne – men også et sted hvor jeg bare kan sidde og mindes ham – det har vi alle brug for – vi har alle hver vores behov, for at mindes og snakke om ham. Vi snakker generelt meget om ham og det tror jeg er sundt – at få vendt det hele, så det bliver lidt nemmere at bære bagefter.

Med andre ord – så går livet videre og vi følger med – nu handler det primært om Darwin og Oscar og deres videre liv. De har også mistet og det kan mærkes et eller andet sted. Det kommer jeg nærmere ind på senere.

 

Charlie
Charlie
Charlie
Charlie
Charlie