Tilbage er de to her

Knap to døgn er der gået siden Charlie døde fra os. Tilbage er Oscar Og Darwin  og det er helt tydeligt at de sørger – et eller andet sted fornemmer man at de ved den er helt gal. Allerede den første nat hvor han var død få timer tidligere – opsøgte Darwin den kurv Charlie normalt sov i om natten. Den var flyttet nedenunder da jeg ikke kunne klare den skulle stå ved siden af min seng, hvor den normalt stod. Jeg måtte så sove i en stol grundet at jeg gled i det glatte føre i vores have og slog mig af helvedes til. Darwin indtog kurven som stod bagved min stol. Efterfølgende har han ligget i den kurv siden. Den dufter jo af Charlie. Oscar har også valgt at ligge mere i Charlies foretrukne stol – enten i stolen eller på gulvet ved siden af. Igen fornemmer man at han godt ved det. De er generelt mere stille og stilheden efter Charlie er larmende høj – for han havde jo på sin egen stilfærdige facon taget på det hele. Han VAR Leader of the pack.
Darwin i Charlies kurv og Oscar i Charlies stol

 

Darwin i Charlies kurv

Oscar i Charlies stol