Charlie

“Mit elskede musebarn – i dag gik det for alvor op for “moar” at du ikke er mere. I morges skulle vi jo i haven og ordne vores toilette – men du var der ikke 😨 Oscar og Darwin rendte forvirrede rundt derude og deres sirener mere end antydede – at alt bare var forkert – deres stemmer var anderledes og meget mere skingre end normalt – for noget var helt forkert.
Af vane tog jeg også 3 madskåle frem – for det plejede jeg jo at gøre. Jeg kunne ikke finde ud af at måle ris op til 2 beagler – så fik lavet for meget. I nat da jeg sad i stuen fordi min ryg gjorde ondt – da følte jeg du var der i mine tanker.
Jeg vil savne dig altid – men jeg ville aldrig have gjort det anderledes og har nu kun rigtig gode minder tilbage. Tak for dit følgeskab gennem mere end 10 år” ❤️❤️❤️❤️

 

Charlie sommeren 2007

Charlie

Charlie

Vores første billede af Charlie – hos opdrætteren

Charlie