Jeg har skrevet det før – at jeg ikke længere går så højt op i at foderet skal hedde dit eller dat og indeholde dette og hint – men der var engang at jeg gjorde – den tid er forbi og faktisk er det blevet mere afslappende på den her måde.

Ca. et par gange i ugen får Beaglerne altså et styk mørkt rugbrød (uden kerner) (Remas er det bedste) med leverpostej på om eftermiddagen og at se og ikke mindst høre hvordan de reagerer når der en leverpostejsmads i farvandet – er en festforestilling uden lige. Der bliver løbet frem og tilbage – “snakket” – pevet og gøet i alle mulige nuancer – for det går sååå langtsomt altså inden mor får smurt de her madder. Når hun endelig er klar har beaglerne næsten tabt stemme og mundvand i lange baner – for så skal der tørres af på køkkengulvet bagefter 

De kan i hver fald godt FINDE deres bur i en ruf – når madderne er parat til servering.

Faktisk er min oplevelse at de bliver mere rolige efter sådan et måltid – for der går ikke længe efter før de alle er i drømmeland.

 

Vi sover sååå dejligt efter vores rugbrøds mad 

 

Charlie
Darwin
Oscar