Oscar fik et tilbage fald

Oscar var færdig med antibiotikaen i går. Han fik den sidste pille i går hen under aften.

Anal kirtlen havde set fornuftig ud – dog var han stadig hævet – men såret så fint og tørt ud.

Til morgen – tidligt – vågnede min søn ved at Oscar møvede rundt i hans seng. Oscar har et specielt tæppe at ligge på – når han sover hos sønnen. Sønnen bemærkede at der var en våd plet på tæppet og opdagede så at Oscars byld var brudt ud igen og at det lækkede en del derfra.

Da kl. var 9:30 ca. hang jeg i røret til dyrlægen og fik lov at komme med Oscar ved middags tid – for dyrlægen ville lige se hvordan sagen stod. Jeg fik at vide at jeg ikke skulle betale for konsultationen denne gang.

Såret var brudt op igen og dyrlægen fik klemt en del ud derinde fra. Han sagde at det der var kommet ud første gang da han skyllede anal kirtlen igennem, havde været sådan noget klumpet tæt noget og måske havde han ikke fået alt skyllet ud? Da det nogle gange godt kan være svært at vurdere hvornår nok er nok.

Resultatet er nu at Oscar er tilbage på antibiotika – endnu 8 dage – så håber vi det det er væk. Vi talte kort om anal operation – men forinden skal vævet været helt i ro. Jeg er dog slet ikke der endnu – vil se om det ikke kan falde til ro af sig selv. Jeg har dog Darwins anal kirtel operation på nethinden – men Darwin var jo 5 år dengang til sammenligning med Oscars 10 år – så jeg ved det ikke – lige nu.

Tager et skridt af gangen – det er klart at hvis det bliver ved at vende tilbage – så må vi nok vurdere hvad der er det bedste for Oscar og for os – for brugen af antibiotika er jo ikke løsningen i længden.