Det nye år 2018

Vi overlevede endnu engang – dog med en masse kvaler og ubehag for beaglerne.

Charlie tog som sædvanligt alt med ophøjet pote – og snorksov det meste af aftenen – kun afbrudt af en tissetur i haven ved 22 tiden. Raketter og batterier kun fløjte ham om ørerne ligeså tosset de ville – han gik stille og roligt rundt derude og fik gjort sit. Bagefter lagde han sig og sov videre.

Oscar ville gerne ud i haven – han var derude nogle gange og han kunne stå og kigge på alle de flotte farver der sprang rundt på himlen – men glad var han ikke og holdt sig i nærheden af havedøren. Bragede det for meget forlangte han at komme ind. Tisse kneb det med – men bortset fra det gik det en kende bedre og det er helt sikkert Adaptil halsbåndet vi skal takke for det.

Darwin var også mere nærværende og nysgerrig – men ud ville han ikke – men dog gerne stå i havedøren og kigge ud – ligeså snart noget sprang med høje knald – så var han den der tog flugten. Det meste af aftenen tilbragte han liggende foran mig på en stol med tæppe over sig. Det hele var bedre og han var mere modig – men ud i haven ville han ikke.

Efterhånden som aftenen skred frem blev det mere og mere krævende at kunne komme ud og tisse – det lykkedes dog først ved 2 tiden – da var det kun fjerne knald vi hørte så her gav han efter og lukkede alle sluserne op. Tror han stod et par minutter og bare lettede ben.

Alt i alt gik det bedre denne gang – og det på trods af, at fyrværkeriet var meget kraftigere denne gang end tidligere år – så der kommer Adaptil på igen næste gang. Jeg vil nok supplere med enten Kalm eller Zylkene – da Darwin ikke slappede så meget af som jeg forventede.

Vi er nu kommet godt igennem nytårets rædsler og i dag er beaglerne trætte. De har gået deres sædvanlige ture og spist normalt – så en god nattesøvn mere, så kører det hele igen som det plejer. Om et par dage tager jeg Adaptil halsbåndene af Oscar og Darwin – selve Adpatilet der sidder i stikkontakten bliver der til flasken er tom.

I morgen har Oscar sidste dag på antibiotikaen – det har været en hård kur og hans mave er begyndt at drille lidt – alt i alt går det fremad og der er nu kun sår tilbage efter bylden.