2. juledag blev Oscar ramt af en anal kirtel byld – der sprang om aftenen. Dagen efter var han akut hos dyrlægen og her blev anal kirtlerne tømt i narkose og han er nu på smertestillende og antibiotika.

Det er 3. dag i dag efter vi var hos dyrlægen, og status er at det går fremad. Han er stort set sig selv igen og maven er ved at komme i gang. Han går ture, spiser og drikker normalt.

Jeg er i gang med et foderskifte og han har stort set ikke fået Hills siden for 4 dage siden. Han får stadig sin flagemixer med tilsat kød – men ellers hedder det lige nu Taste of the wild og i går var jeg ude hos maxizoo og købe et par små poser med High Praire og real natures pure duck – som han (og de andre to vil få tilbudt) – Charlie spiser pt. Regal sensi som er med kalkun og den har Oscar også fået lidt af.

Oscar 3. dag efter indgreb