Efter episoden med anal kirtlerne de seneste dag og hvor Oscar i går var i narkose for at få renset ud i dem – er nu på vej i bedring.

Natten er forløbet roligt og i dag er Oscar nu i gang med sin antibiotika behandling. Jeg har valgt at give ham de smertestillende han er vant til at få, for ikke at blande en hel masse sammen. Han skal udover det stadig have sine stofskifte piller – så det er pænt mange piller han får lige i disse dage.

Såret fra anal kirtlen ser fint ud – vi har vasket det af i mediskrub og her hen under aften er det blevet mere tørt, da væsken fra såret, nu er ved at tage af.

Han har til formiddag gået en kort tur – hvor han fik lavet lidt nr. 2 – som dog var besværligt for ham at komme af med. Det skyldes jo nok at det stadig gør lidt ondt. I eftermiddag var han også på en kort tur – men det blev kun til en snusetur. Det er vigtig han kommer ud – da maven jo skal igang igen.

Han har spist og drukket normalt – men dog været lidt stille. Det tager lidt tid før bedøvelsen er helt ude af systemet – så i morgen er der sikkert fremgang på det plan.

Jeg har brugt noget af eftermiddagen på at læse op på tingene – jeg ved jo allerede en del i forvejen – da Charlie jo også har anal kirtel problemer. Her har vi lært at tolke hans signaler – når det er tid – men Oscar har ikke vist nogle signaler og derfor har vi nu for anden gang opdaget det for sent.

Jeg er allerede nu i gang med at trappe Oscar ud af Hills foderet og tænke andre tør foder produkter ind i billedet – Han (og de andre to) fodres ikke fuldstændig af på tør foder – men får en flagemixer hvori der tilsættes kød – tør foderet er mest tænkt som et supplement – men skal nu til at omfatte nogle flere forskellige slags – så her tænker jeg 2 kg af dit og 2 af dat – så vi måske kan komme op på 3-4 forskellige typer at skifte mellem i det daglige.

Oscar – dagen derpå

 

Jeg er blandt andet faldet over denne artikel: https://www.natural-dog-health-remedies.com/high-fiber-dog-food.html

 

Den er med andre ord svaret på alle mine spørgsmål