Vi ved ikke hvad der er sket. Vi har gættet og snakket om forskellige teorier. Faktum er at Oscars højre pote (forben) har fået en skade og han har haltet slemt i perioder. I søndags kunne han knap nok gå – men var da tændt for at komme ud og gå. Det blev en ultra kort tur, da jeg var bange for om han lige pludselig ville ligge sig – og bære ham hjem er en umulig opgave for mig. Nuvel mobilen kunne jo bruges til at ringe efter Hr. mand som så kunne stille med bilen – men så langt kom det ikke, for jeg fik “overtalt” Oscar til at han skulle med hjem igen – ligeså snart han havde lavet nr 2.

Mandag og i dag har han ikke haltet så slemt – men dog alligevel så det vakte bekymring.

Jeg fik dog taget billede til formiddag af begge poterne – men han ville ikke havde jeg gjorde noget med den højre – derfor lod jeg ham være i første omgang, så han kunne hvile sig lidt.

normal venstre pote
hævet højre pote

Oscar kom på bordet her til aften og han ville tydeligvis ikke have vi begyndte at pille for meget ved poten. Han brugte alle sine dæmpede signaler – så det blev til en del møsser til både mig og sønnen – mens far pillede ved poten.

Vi fandt ud af at han har haft en dyb revne i en af trædepuderne – den er dog ved at hele op og han gjorde ikke noget for at trække poten til sig da vi rørte ved den

en dyb revne i trædepuden

Problemet fandt vi da – det viste sig at han under ingen omstændigheder ville have vi kom til den yderste tå. Den er meget hævet, øm og kan være årsagen til hvorfor han halter. Om han har vredet rundt eller fået et mindre brud vides ikke. Jeg ser lige tiden an nogle dage – ellers må dyrlægen lige kigge på det.

en meget øm tå

Loading