Totalt foder skifte

Efter at Oscar blev diaginoseret med skjoldbrusk kirtel problemer samt at han gennem meget af sit liv har haft massive mave problemer er det hele nu endt med at vi har droppet alt tør foder – så godt som – for beaglerne spiser ind i mellem “morgenmads” produktet fra Lily’s kitchen – og det er rasende dyrt at fodre dem med – men til gengæld noget der virker da det er meget let fordøjeligt.

Knap 5 kg koster nemlig 336 kr og det fører så til at beaglerne nu kun får hjemme fabrikeret mad og “morgenmads” produktet som supplement. Udover det bruger jeg også Applaws våd foderet som supplement i snævre vendinger.

Jeg tror jeg gennem årerne har været hele møllen igennem hvad angår commercielt foder og hver eneste gang for at konstatere at det var noget lort. Ingen hundes maver er nemlig skruet sammen til at skulle spise sådan – det er noget foder producenterne har lært os hundeejere og det har igen gjort at vi ikke kan tænke selv – endsiger finde ud af at fodre vores hunde rigtigt – længere er den jo ligesom ikke.

Det er faktisk ikke så svært at vende det rundt inde i hovedet og sige til sig selv – at det ikke er sværere at fodre en hund end det er at give et barn mad – deri er der ingen forskel – den lektie har jeg nu lært mig selv og for første gang i de 10 år hvor jeg blev ejer til mit beaglepack – føler jeg en enorm lettelse – lettelse over at jeg ikke længere skal jagte nye foder produkter – men i stedet lade mine beagler fodre på naturlig måde med RIGTIG mad. Der er ikke noget der længere hedder hundemad og menneskemad – men kun RIGTIG MAD!

De seneste måneder har beaglerne spist det mad jeg selv laver – og jeg går heller ikke af vejen for at servere en leverpostejs mad til dem – de elsker det og de trives som aldrig før. No more Hills I/D til Oscar og NO MORE det andet til de andre – kun ren natur og mad du ville spise selv.

Der er slet ingen tvivl om at beaglernes og især Oscars mave problemer har skyldes at de fik de commercielle foder jeg troede var det helt rigtige – for nu kan jeg se, at det har været virkelig ødelæggende for mine beagler og skulle jeg engang få hund igen – ja så giver det ligesom sig selv at den skal fodres på rigtig mad – ligesom vi gjorde i “gamle” dage da jeg havde hund i mit barndoms hjem. Heldigvis er det ikke for sent for mine beagler – det kan jeg se på hele deres helse, at det er noget de trives på.

Kyllinge kasserolle