24. juni 2007 flyttede en bestemt beagle ind i vores liv. Hans navn er CHARLIE  – Dengang var han 2 år og 8 måneder og skulle bruge et nyt hjem – da tidligere ejer ikke ville have ham længere.

Dengang så han sådan ud:

Charlie sommeren 2007
Charlie sommeren 2007

 

Charlie blev start skuddet til vores beaglepack – for uden ham havde vi aldrig fået Oscar eller Darwin.

 

Charlie og Oscar sommeren 2008

 

I dag – 24. juni 2017 er der gået 10 siden vi hentede Charlie ind i vores liv. Det er 10 år vi aldrig vil være foruden – for livet med beagler er ALDRIG kedeligt. Vi fandt med andre ord vores race og sjælevenner i vores beagler – men der skal ikke være tvivl om at Charlie indtager en helt særlig plads på det podie – for han var jo den første  – Oscar fulgte efter samme efterår for vi var slet ikke i tvivl om at vi måtte eje endnu en beagle – 3 år senere ca. kom også Darwin til.

Det allerførste billede af Beaglepack – Darwin er 9 uger

 

I dag er Charlie 12 år og 8 måneder. Farten er ikke den samme som da han kom til for 10 år siden – til gengæld er han stadig den engleblide, dejlige beagle han var dengang – der er intet ændret – men han plejer stadig sin lille flok og ser til at alt går som det skal.

Charlie – sommeren 2017
Charlie sommeren 2017

 

Vi ved godt at Charlie er en ældre beagle nu – vi skatter hver eneste dag vi har med ham for hans lige vil aldrig komme igen !

Loading