Min Oscar – han er bare den mest vidunderlige beagle. På trods af alle de ting han er gået igennem med sin mave og her på det seneste et lavt stofskifte – så er han forblevet engleblid i sin adfærd.

I dag er det 53. dag på skjoldbrusk medicinen og det går stadig fremad i små bidder. Vægten er faldet med ca. 3 kg !!!!!!

Til formiddag gik jeg med Oscar og han besluttede vi skulle på en længere tur. Jeg lod Oscar vise vejen – for han har godt af at få bevæget sig. Vi gik derud ad og Oscar fik lavet sit og “læst sin avis” og så gik turen hjemad igen. Da vi var næsten hjemme mødte vi en ældre dame der havde fået sig en cavalier – den er 5 måneder – så der var drøn på. I hver fald var den mere end ivrig efter at hilse på Oscar. Oscar stod i første omgang stille og kiggede – men så besluttede han sig for at sætte lidt fut i de her hvalp.

Det var lige som at tænde en kontakt – for den her hvalp drønede frem og tilbage på fortovet – hoppede op af Oscar – som ind i mellem hoppede lidt frem og tilbage og lavede playbow – hvilket fik den her hvalp til at gå helt i selvving. Men så trak Oscar sig lidt tilbage, mens han kiggede på den her hvalp der ikke vidste hvilket ben den skulle stå på. Oscar trådte frem – sagde kort “vruf” ud i luften og satte en pote på ryggen af hvalpen. Der skete det at hvalpen godt vidste hvad der blev sagt – så han satte sig på måsen og gloede på Oscar. Ejeren af cavalieren blev helt målløs over den virkning Oscar pote havde på hendes hvalp og så måtte jeg ud i en længere forklaring på hvordan hunde opdrager deres “børn” – Nøjj hun ville ønske hun kunne møde flere hunde af den slags og jeg sagde det jo ikke var utænkelig vi mødtes igen da jeg jo havde 3 beagler og vi gik meget i kvarteret.

Så gik hun videre og Oscar og jeg forsatte hjemad – men Oscar har jo opdraget mig godt – så han syntes jo lige han skulle sende sin mor det her blik “Er jeg ikke dygtig” – hvilket jo udløste en godbid.

Min Oscar er virkelig unik og han bliver bedre og bedre med årerne

Loading