Oscar fik sidst i marts konstateret ekstrem lavt stofskifte.

Den 28 marts startede han op på den medicin – han sikkert skal have resten af livet. Dosis er 1 pille 2 x daglig pt. Om den reguleres afhænger af den næste blodprøve Oscar skal have taget om nogle måneder.

Der er i dag gået 15 dage siden han startede op på medicinen og allerede nu kan jeg komme med forsigtige bulletiner på at der er tegn på at det hjælper. Det er jo svært bare at pege på hvad det er – men hans adfærd er ved at ændre sig.

  1. Han sover ikke så meget/er så sløv
  2. Han snorker ikke i den grad som tidligere
  3. Han går gerne tur om formiddagen – hvilket han IKKE ville tidligere
  4. Han går meget mere kvikt afsted
  5. Han er begyndt at lege og interessere sig mere for Charlie og Darwin
  6. Han har fået et mere frisk udtryk i ansigtet
  7. Hans mave og generelle afførings problem har forbedret sig

 

Der er dog lang vej endnu – men lige disse ting ser vi små fremskridt på lige nu. Pelsen er det som tager længst tid og her vil der gå flere måneder før vi kan se om pelsen er på vej tilbage. Oscar spiser primært Hills I/D low fat samt lidt Taste of the wild sammen med vådfoder af forskellig typer. Jeg håber jeg kan tage han af Hills foderet – da hans mave er begyndt at fungere rigtig fornuftig. Han har ikke haft et mave tilfælde i over 1 måned – så håbet er tændt.

Har fået et mere opmærksomt udtryk
Lyset er tændt i øjnene