Så er vi “landet” i 2017.

Nytårsaften gik rigtig godt. Jeg gik en lang tur med Charlie om formiddagen og Min yngste søn med Darwin. Vi kunne ikke få Oscar ud, men det er der ikke noget usædvanligt i – for det er tit sådan – og vil han ikke – så bliver han bare hjemme og må benytte haven i stedet.

Om eftermiddagen ved 14:30 tiden gik min ældste søn med Charlie. Min yngste søn ville, så gå med Darwin og her stillede Oscar op – så han kom også med ud og så fik beaglerne lige en tur på 45 min.

Da de havde spist lagde de sig alle til at sove og så var der ro det meste af aftenen. Charlie var i haven et par gange i løbet af aftenen og det lykkedes også at få Oscar ud. Han ville gerne stå på terrassen – men ikke gå ud i haven. Han fik dog tisset et par gange så det var store ting. Darwin var ikke til at drive ud og som aftenen gik kunne vi jo se han skulle tisse – men næh nej – ikke ti vilde heste kunne få ham ud.

Det skal siges at fyrværkeriet var af moderat karakter denne gang og slet ikke på det niveau det plejer at være. Jeg har som skrevet kørt med Adaptil i stikkontakten hele december måned – men ellers ikke brugt noget til Oscar eller Darwin.

Først ved 01:30 tiden var det stilnet så meget at Darwin lod sig lokke – og ja han tissede godt og længe og så gik turen på hovedet i seng – hvor han tilfreds puttede sig ned under min dyne.

Nytårs dag skød de stadig af og der var kun Charlie og Darwin ude hen under middag på en kort tur. Om eftermiddagen gik den ældste søn med Charlie – men Oscar og Darwin ville ikke.

Om aftenen klingede skyderiet af – folk skulle jo tidligt i seng og på arbejde – så da var beaglerne i haven.

I dag er det normal hverdag igen og alle beaglerne har været på en tur i formiddag – så nu er vi er vi på den anden side igen og hverdagene kan igen blive deres gamle jeg.

 

I dag ankom der foder til Darwin og en ny kurv til Oscar – som han bedre kan ligge udstrakt i – og den har han naturligvis indviet.

Oscars nye kurv