Darwin har nu været ved dyrlægen. Han fattede ingenting og kunne slet ikke forstå det sådan var kommet tilbage.

Der blev under skarpe protester fra Darwin udtaget en prøve – da han ville være sikker på hvad det var. Darwin er desværre ikke så samarbejdsvillig mere – og viste tydeligt at det gjorde ondt i øret – da han skreg 

Prøven viste masser af svamp og så var gode råd dyre – for Darwin har jo fået en kraftig antibiotika kur og det ville han ikke give ham mere af – for det slår jo de gode bakterier ihjel også (hvis Darwin da har fået sådan nogle igen efter den sidste omgang?)

Vi blev enige om at prøve øredråber (igen) og denne gang også at rense øret i øre rens. Jeg har noget Trizchlor som dyrlægen sagde ville være rigtig godt at bruge. Så 1 gang ørerens om formiddagen og så øredråber sidst på dagen – er planen.

Dyrlægen ville gerne se ham igen – gerne før Jul – men ellers i dagene lige efter – alt efter hvordan mine planer var. Så jeg satser på kontrol torsdag 22/12 – for jeg må indrømme jeg er ret fortvivlet over det her.

Problemet er nemlig at det KUN er det ene øre – det andet fejler intet og er fint – så det er et stort mysterium. Men måske er Darwins immun forsvar bare ikke blevet opgraderet efter det seneste angreb? Spørgsmål er der mange af lige nu!!