julen er nu vel overstået og det nye år kun få dage væk.

her hos os har det, til nu været forholdsvis spredt med fyrværkeriet. det hjælper åbenbart at folk kan risikere en bøde hvis de begynder at skyde af for tidligt. Jeg forventer derfor ikke de lange gå ture på denne side af nytår – men så tager vi bare revanche når vi er på den anden side igen.

i går måtte jeg gå hjem med Oscar fordi der blev skudt af lige rundt om hjørnet og næh nej det ville Oscar ikke – så vi vendte om og gik den modsatte retning – og dæleme om der ikke også blev skudt af da vi nåede det andet hjørne. Så Oscar kiggede på mig og jeg kunne godt se at det ville han ikke. Vi skyndte os hjem og så lavede han det han skulle i haven.

Til gengæld har han fået gået en god tur i dag – så  det vejer ligesom op – sådan bliver dagene sikkert indtil det hele er overstået.

Lige efter Nytår skal Darwin til dyrlægen og have lavet en kontrol af øret. Det går fint nok og han bliver stadig dryppet. regner med bare at forsætte så længe der er noget i flasken.

Charlie er heldigvis ligeglad med “skyderiet” – så han tager det hele med ophøjet pote – er også gerne i haven i løbet af aftenen selvom raketterne fløjter om ørerne på ham – det sker dog aldrig uden opsyn og hvor en af os er med ham.