Heller ikke denne gang lykkedes det at få Darwins øre i orden med de nye øredråber som han har fået gennem ca. 10 dage.

Så i dag var han til kontrol og egentlig mest fordi vi kunne se at øret ikke var i orden. Det endte så med at han blev bedøvet da dyrlægen kunne se at det ikke så så godt ud. Efterfølgende fik Darwin mere bedøvelse og så blev der udtaget en prøve fra øret der viste at der var betændelse – men denne gang sad det bagved trommehinden 

Efter en længere opvågning fik vi udleveret mere antibiotika – som Darwin nu skal have over den næste uges tid.

Vi fik snakket allergi igennem med dyrlægen som dog var fuldstændig sikker på at det her intet have med allergi at gøre – da symptomerne Darwin havde/har er meget atypiske og ikke passer på en given allergi. Set i bakspejlet og de symptomer som Pongo (dalmatiner) viste i sin tid kan jeg godt se at han kan have ret på det punkt. Så lige nu er en allergi test skrinlagt.

Hjemme igen var Darwin jo meget træt. Han fik efterfølgende kvalme da han jo havde fået propovet – udover det har han skullet ud og tisse en del da han også har haft en venekateter sat ind med væske. Vi valgte at gå korte ture ned til hjørnet og lade ham tisse da han ville gemme sig under buskene i haven og vi ikke på grund af det våde vejr vi har lige nu kunne ligge og kravle rundt efter ham – derfor er han blevet luftet i snor.

Først ved 20 tiden er han faldet så meget til ro at han nu sover rigtigt. Håber han er sig selv igen i morgen.

Hele denne “historie” som har sit udgangs punkt den 19/9-16 hvor Darwin første gang er ved dyrlægen grundet øre-problemet og til nu har samlet set stået os i 3000 kr.

Hjemme fra dyrlægen
Hjemme fra dyrlægen