Uha det har handlet en del om Darwin den seneste tid og alt bøvlet omkring hans øre. Der er dog lyspunkter – men helt godt er det ikke.

Darwin er pt. i behandling med urte pensil – får lige nu 3 kapsler om dagen. Han har tendenser til stadig at klø ørerne lidt – men nu også det højre. Udover det virker det på mig som en form for udrensing – og det skyldes helt sikkert det nye foder han får og som alle beaglerne får. Aldrig har jeg oplevet et foder som i den grad støtter op om deres maver og aldrig har deres efterladensskaber været bedre. De har nu i 14 dage været på det nye foder – men jeg vil endnu ikke afsløre yderligere omkring det – blot sige at det er noget vi forsætter på.

Jeg håber at urte pensil kan gøre noget godt for Darwin for en ny antibiotika kur er udelukket – sammenlagt har han været på en 14 dages kur og det er hårdt ved kroppen og immunforsvaret – som temmelig sikkert driller ham lidt.

Jeg følger situationen tæt – og vil naturligvis ikke tøve med at tage til dyrlægen igen – skulle det blive nødvendigt.

Darwin
Darwin