Darwin er nu færdig med antibiotikaen og der har været stor fremgang denne gang. Det var godt dyrlægen punkterede trommehinden så noget af det kunne komme ud.

Begge ørerne ser fine ud og han har ikke rørt det dårlige venstre øre i flere dage – så vi håber at den nu er i vinkel og at øret er fri for betændelse.

På mandag sender jeg en mail til dyrlægen for lige at følge op på det hele. Jeg vil ikke tage Darwin derover til kontrol – da han har været ret påvirket af det sidste dyrlæge besøg og derfor vil jeg ikke udsætte ham for det – men blot holde øje med det hele.

Alle beaglerne er lige nu ved at køre over på en helt ny slags mad som jeg faldt over og som jeg på stedet valgte at give en chance. Foderet er en hel ny og unik måde at spise på for beaglerne – et ret spændende koncept.

Det betyder også at tørfoder kommer til at ligge et meget lille sted og at de langsom vil blive mere og mere udfaset fra det – eller i hver fald få en betydelig mindre del. Alt det kommer jeg med en opdate på senere. – Nå det var lige en sidebemærkning – men der er ingen tvivl om at tørfoder ødelægger vores hundes fordøjelse – det vidner alle de mange dårlige hundelorte jeg ser hver dag på mine forskellige gå ture på.

Moar - skal vi snart ud og gå?
Moar – skal vi snart ud og gå?