I dag bliver vores allesammens musebarn 12 år

Charlie 12 år
Charlie 12 år

Charlie 12 år

Kurve billedet blev taget i går aftes og det øverste til morgen under morgen toilettet da beaglerne var i haven.

Charlie har det godt og er stadig i hopla. Han går sine ture hver dag og han skal nok give besked når det er tiden for en gå tur – som han ikke kan vente med at få selen på så vi kan komme afsted.

Alt er som vaneligt og der er ingen tegn på noget forkert. Han trives og har det godt trods sin alder som vel modsvarer et menneske midt i firserne. Vi nyder ham hver dag – hans engleblide sind og væremåde gør at vi skatter ham meget højt. Det eneste minus er hans syn som ikke er hvad det har været. Charlie har en arvelig grå stær og jeg ved at mindst en af hans søskende også har det. Charlie ser ikke så godt tæt på – men på afstand kan man se han stadig har synet nogenlunde i behold.