En kort opdate på Oscar.

Det er ikke helt gået efter planen 

Oscar har nemlig pt. et tilbage fald – med dårlig mave og da han har fået tilskud af kornfri foder gennem små 14 dage hælder jeg til teorien at det er det, som er galt. Jeg ved af erfaring at ikke alt kornfri foder er godt for Oscar. Sidste weekend forfaldt jeg til at købe et par dåser Taste of the wild våd foder – med henholdsvis laks og bison og det reagerede Charlie og Darwin på og fik en gang spalt skide (for nu at bruge det udtryk)

Og et par dage efter startede Oscar så – men i modsætning til Darwin og Charlie – er han desværre forsat med at have dårlig mave.

Oscar er nu taget af denne type foder og spiser igen James Wellbeloved tørt og vådt – noget han jo fik i forvejen sammen med det andet. Jeg vil nu kun koncentrere mig om denne ene type foder – men da jeg ikke vil ligge inde med en masse store poser af det, har jeg i dag bestilt 2 kg. poser i England – så foderet ikke skal stå så længe i åben tilstand.

I skrivende stund virker Oscar mere rolig og jeg håber han er ved at være ovre det. En god ting er der dog og det er at der denne gang IKKE har været opkast.

Pelsen i lysken er langsomt ved at blive kraftigere – så et eller andet godt sker der da – tingene må nu engang tage den tid den tager.

Oscar

 

Jeg har bestemt ikke noget godt at sige om Taste of the wild dåse foderet – Føj det er ikke særlig appetitligt og svømmer i så meget sovs at det er svært at få øje på kød/grønt i dåsen – man skal faktisk tage det ud af dåsen og vende rundt i det – så sovsen fordeler sig. Beaglerne vil godt spise det – men de skal jo ikke kun spise sovs og jeg formoder derfor der er gået helt igennem dem – deraf de dårlige maver – så det får ikke min anbefaling. –