Oscar bliver 9 år

 

Det har været et hårdt år for Oscar – når man ser på alle de maveproblemer han har haft. Som ejer står man i en større knibe – for det er jo alene dig der skal hitte rede i det hele – og det er IKKE nemt. Jeg indrømmer blankt at jeg har været tæt på at kaste håndklædet i ringen – og så er man sgu langt ude !

Men som den fighter jeg også er – har jeg kilet på med at finde en årsag – om den er fundet kan der jo kun gættes om – men lige nu er der ro på.

Oscar har været syg og det har stået på i længere tid end jeg har haft kendskab til. Hunde er gode til at skjule sig så det hele er gået op i iagttagelser – gætterier mv. – at det er en form for allergi er jeg dog ikke længere i tvivl om. Dyrlæge kommer ikke på tale for min Oscar skal ikke have det skrammel af foder de kan tilbyde. Nuvel alt det vil jeg ikke komme ind på – blot at der nu er ro på.

Oscar har fået det bedre. Hans mave fungerer, han spiser og drikker. Hans pels er blevet betydelig bedre – og nu og da titter den gamle Oscar frem med sine nar streger og leg – så jeg håber vi er på rette vej.

Følgende billeder er taget i midten af sidste uge og som man kan se er det en Oscar som igen har fået en mindre bug og er begyndt at trives.

Dengang i 2007 da Oscar kom til verden – 24. august – da var vejret lige så skønt som det er i dag med temp. omkring 22-24 grader og sol over hele linjen. Oscar har beriget vores liv med så mange dejlige oplevelser – han er helt sin egen, stædig og viljestærk, sjov, dejlig og altid klar til at nusse. Han er klart den mest medgørlige af vores beagler og han er højt respekteret i flokken – vi kunne ikke ønske os en bedre hund end ham – ærgerligt at vi ikke har kunnet avle hans gener videre – sikke en masse herlige beagler der ville være kommet ud af det.

 

Oscar 9 årOscar 9 år

 

Og så et billede af hele flokken

 

Beaglepack 2016