Jeg har nu modtaget EFA olien til Oscar.

I dag har han fået første dosis – 6 pump som han skal have hver dag.

Jeg håber rigtig meget at det kan hjælpe på hans miserable pels – for han har faktisk mistet det meste af sin underuld – hvilket han aldrig har været uden tidligere. Udover det er pelsen omkring bagpartiet blevet tynd – så ingen tvivl om at hans maveproblemer der har stået på gennem ½ års tid er skyld i det. At jeg ikke fik tanken om intolerance tidligere  – ja det begriber jeg ikke – da det jo med min erfaring burde ligge ligefor at have det i baghovedet. Jeg har jo en vis erfaring med den slags – men ingen behøver jo at vise de samme symptomer og når ikke engang dyrlægen sagde noget i den retning – hmm – så er man jo ligesom på sin egen boldbane.

Samtidig med det er han så kommet på kornfri foder – men får stadig James W pouches ved siden af. Han får også et tilskud af mælkesyrebakterier for at fremme den gode tarmflora, som jo er ødelagt af al det diare han har haft.

Det er endnu for tidligt at sige om det virker – men foreløbig er hans mave stabil og efterladensskaberne klart forbedret. Desuden har han mistet mere af det op pustede og hårde omkring bugen – så håbet er da tændt så småt.

Tiden råder – så derfor følger jeg situationen tæt den kommende tid.

 

EFA olie