Jeg ved der er lidt stille herinde – sådan er det desværre i vinter perioden. Energien ligger på et meget lille sted. Men der sker skam noget.

Beaglerne har det godt alle 3. I sær vil jeg fremhæve Charlie – han er bare i vigør, glad og med i alt på trods af sine 11 år – så mærker vi intet til at han er ved at være en ældre beagle.

Efter moden overvejelse er han blevet på Wolfsblut foderet dog suppleret af range lamb og det er med sigt på at han kommer helt over på det – måske kombineret med en anden variant på et senere tidspunkt – udover det får han stadig våd foder.

Charlie er startet op på blåbær tilskud som jeg har købt som tabletter – han får 1 om dagen sammen med sin glucosamin pille. Jeg håber det kan klare hans syn lidt – men det vil tiden vise og der skal sikkert gå 6-8 uger før jeg kan vurdere noget.

—————-

Darwin har haft problemer med sit venstre øre og øje – som jeg vurdere skyldes hills foderet – da der er tilsat farvestoffer til natures best. Darwins mave har fungeret så fint på foderet – men nu har det (affaldsstoffer) så hobet sig op og det har formeligt flydt fra øre og øje.

Darwin er så kommet på Bozita robur foderet – da han ikke kan fungere på kornfri foder og det har allerede hjulpet lidt syntes jeg. Udover det får han også stadig våd foderet.

Darwin er glad/aktiv og elsker som altid sine daglige gå ture. Er en rigtig putte prins og vil hellere end gerne være i armene på en af os.

 

——————

Oscar har haft problemer med sit højre bagben – det har varet en måneds tid denne gang og skyldes sikkert den afstand der er mellem hans lårben og hofte – i hver fald har han ikke villet gå på trapper. Han har fået smertestillende nogen tid – men dette er ophørt nu da han er kommet mere i bevægelse igen – det eneste problem er dog at han ikke kan/vil gå ned af vores trappe – så der bærer vi ham lige nu.

Oscar er også kommet på robur foderet efter at vi har sagt farvel til hills foderet. Oscar trives overhovedet ikke på foder uden korn da han altid ender ud i forstoppelse. Ved siden af robur foderet får Oscar vådfoder for ellers fungerer hans mave ikke ordentlig.

Som følge af problemet med bagbenet har Oscar ikke været så aktiv en måneds tid – men dette er ved at vende og han har været og kommer ud på gå ture hver dag. Mens benet var dårligt tog vi højde for at han ikke kunne gå så meget – så da var han mere i haven og bare gik rundt der i sit eget tempo.

Hver dag får han børstet sine tænder – det sørger min yngste søn for.

Oscar passer også alle sine daglige gøremål og så er han jo verdens mest godmodige beagle – der elsker sin familie og hellere end gerne hygger i familiens skød.