Charlies ører.

Jeg har nu sammen med resten af familien truffet beslutning om at Charlie fremover spiser James Wellbeloved.

Jeg har desværre måttet skifte foder typer brat fordi hans mave ikke fulgte med – og det er der i grunden nok en forklaring på. Charlie er jo blevet 11 år og dermed er det ikke usandsynligt at hans fordøjelse ændrer sig. Faktisk har han haft en del vekslende afføring og da jeg den anden dag opdagede at noget af det var fedtet og kitfarvet ringede alarmklokkerne.

Det kan nemlig være tegn på at bugspytkirtlen har problemer – samt at der tilføres alt for meget mavesyre. Et andet problem er også at der indtages for stor fedt procent – og de typer foder Charlie har indtaget på det seneste ligger ca. på 15 %.

Charlies røde ører som er kommet og gået indikerer at hans system kæmper mod noget der ikke er godt for ham. Når maven ikke fungerer – er der jo intet der fungerer.

Charlie er med øjeblikkelig varsel overgået til James Wellbeloved kalkun/ris som jeg havde noget stående af. Jeg anser selv James Wellbeloved som et enkelt foder uden alt muligt mærkeligt i og dermed et foder der er let fordøjeligt. Desuden er foderet kalorie, protein og fedt fattig – lige noget Charlie har brug for.

Udover det er han i dag startet op på Stomax som er et mælkesyre/fiber produkt og som skal støtte op om hans fordøjelse.

Han er taget af fiskeolie og får nu kun tilskud af økologisk hørfrø olie – som betegnes som planterigets fiskeolie.

Nu skal tiden bare gå og så må jeg løbene evaluere hvad der sker.

Charlie

Charlie